Turer & resor

TURPADDLINGAR & RESOR

Följ med oss och upptäck nya platser! Vi annordnar allt från  halvdagsturer till flerdagars resor med SUP i fokus. Dessa passar inte dig som är helt nybörjare utan då rekommenderar vi istället en kurs. Läs på respektive tur / resa vilka förkunskaper som krävs.

STENDÖRRENS NATURRESERVAT

Under en heldag tar vi oss runt och upptäcker Stendörrens naturreservat från SUP-brädan. Stendörren är ett naturreservat vid kusten mellan Nyköping och Trosa. Det består av ett flertal öar där vissa förbinds av gångbroar, vilket gör det lättillgängligt även till fots. Vi kryssar runt bland öar och under broar och tittar på den vackra skärgårdsnaturen, med allt från orörd natur, näringsrika strandängar och åkrar till hagmarker och kala stenhällar. Vid gynnsamt väder letar vi oss längre ut bland öarna!


Turen passar dig som paddlat lite tidigare. Du bör ha kunskaper motsvarande en fortsättningskurs och bör känna dig bekväm med att paddla ett par kilometer i sträck i lugnt tempo. Vi paddlar totalt ca 8-9 km under dagen i beskedligt tempo och du ska känna dig bekväm med att det kan gå lite vågor och skvalp. Vi kommer dock anpassa turen så att den går så skyddat som möjligt och vid för hårt väder ställs turen in. Vi kommer att laga lunch tillsammans ute på någon ö. Vi gör några strandhugg under dagen och möjlighet till badstopp blir det så klart. Vi kommer gå igenom hur man planerar turer, kartläsning, vindar m.m. , så att du kan ge dig ut på egen hand senare. Info och vägbeskrivning erhålls vid anmälan. Eventuell samåkning är möjlig. I annat fall krävs bil för att ta sig till naturreservatet.  


 

Pris: 750 kr

Priset inkluderar lån av all utrustning såsom bräda, paddel,  leash, våtdräkt och flytväst. Lunch och fika.


Plats: Stendörrens Naturreservat, Nyköpings kommun. Räkna med att turen tar ca 8 timmar inkl. restid från Norrköping.


För mer info om Stendörrens Naturreservat

https://www.lansstyrelsen.se/sodermanland/besoksmal/naturreservat/stendorren.html

 SVÄNGBÅGEN MED BASTUBAD

Denna tur utgår från Tjalvestugan, Simonstorp, där vi paddlar en tur i den vackra sjön Svängbågen. Denna tur passar dig som paddlat lite förut och som vill testa på en tur tillsammans med andra.  Du bör ha kunskap motsvarande en nybörjarkurs. Du får självklart hjälp med teknik och annat under turen. Turen är ca 4-6 km i lugnt tempo. Tillbaka vid stugan, som vi har för oss själva, väntar den vedeldade bastun vid sjön och lite korv från grillen. 


Pris: 650 kr

Priset inkluderar lån av all utrusning såsom bräda, paddel, leash, våtdräkt. Tillgång till vedeldad bastu och korv med bröd och måltidsdryck kommer att serveras. Vegetariskt alternativ finns, såklart.


Plats: Tjalvestugan, Simonstorp. Beräknad tidsåtgång ca 4 timmar.


FÖRETAGSUPPGIFTER


Vi innehar F-skatt

Vat nr: 770808196801

KONTAKT UPPGIFTER


Telefon: 0760-163064

E-post: info@supnorrkoping.se

SOCIALA MEDIER

© Copyright. All Rights Reserved.