Om oss

OM OSS

Företaget har sin bas i Kolmården men vi erbjuder våra kurser på flera olika platser i Norrköping och dess närområden. 

SUP NORRKÖPING

Jag som startat och driver SUP Norrköping heter Ulrika Larsson. Jag har egentligen inte hållt på så jätte länge med SUP men fastnade direkt när jag provat och har likväl på denna tid hunnit samla på mig ganska så mycket erfarnhet.


Jag är utbildad SUP instruktör i Crosswater teknik. Jag tog tre silver- och en bronsmedalj på SM i SUP 2019. Bilden är från ett SUP-racing läger jag var på i februari 2019, på Kanarieöarna.  I grunden är jag utbildad Civilekonom och varvar idag mitt jobb som ekonomichef med arbete i mitt företag SUP Norrköping.


Min tanke med företaget är att jag vill erbjuda alla en möjlighet att testa på denna underbara sport. Kanske blir du lika biten som jag och börjar tävla eller så vill du bara komma ut och njuta av den underbara natur vi har på ett nytt spännande sätt. Oavsett vilket så ska jag försöka se till att du får ut så mycket som möjligt av din kurs hos oss!


Välkommen!


VÅR FLOTTA

Vi använder oss av uppblåsbara brädor på de flesta av våra kurser.  Brädorna kommer från det svenska företaget Kona i Motala. Brädorna är stabila och tåliga och lämpar sig bra för att nybörjaren skall känns sig trygg och säker. På vår privatkurs får du testa att paddla på våra hårda brädor. Då kan du testa allt från riktiga touringbrädor, från Yster SUP, eller racingbrädor från Starboard.

Våra uppblåsbara brädor


Våra hårda brädor


SOCIALA MEDIER


Följ oss på våra sociala medier!

Nyinsatta kurser och aktivteter läggs upp även där! Så, gå in och gilla, så du inte missar något!

FÖRETAGSUPPGIFTER


Vi innehar F-skatt

Vat nr: 770808196801

KONTAKT UPPGIFTER


Telefon: 0760-163064

E-post: info@supnorrkoping.se

SOCIALA MEDIER

© Copyright. All Rights Reserved.