SUP&RUN 2020

Årets roligaste tävling är här!

 

SUP & RUN Norrköping

 

Den 6 september 2020 kl. 10.00 vid Sörsjöns badplats, går startskottet för Sveriges första SUP & RUN tävling. Tävlingen består av två sträckor. En löpsträcka på ca 5 km och en SUP- (Stand Up Paddleboard) sträcka på 5 km.


Du/Ni tävlar solo eller i tvåmannalag. Soloklassen kör både löpsträckan och SUP sträckan själv, så totalt ca 10 km. I lagklassen kör en person löpsträckan och växlar sedan över till nästa person som kör SUP sträckan. Samma bana för lag och soloklass. Mer information om bansträckning mm kommer närmare tävlingen.


Detta är en motionstävling, som passar alla oavsett nivå. Alla typer av SUPar är tillåtna, surfingbrädor eller vad du nu har… 😊 Har du ingen SUP bräda finns ett begränsat antal att hyra hos SUP Norrköping för 100 kr. Vi ordnar med transport till start. Fyll i att du önskar hyra SUP i anmälningsformuläret.


Behöver du boende så bokar du det till förmånligt pris på info@pronovahostel.se


Mängder med utlottningspriser! Alla som fullföljer loppet är med i utlottningen.


Anmälan är obligatorisk och görs genom att fylla i uppgifter i formuläret nedan. På grund av rådande omständigheter är max antal startande 50 st. Startavgiften är 200 kr per person och betalningsinformation erhålls efter mottagen anmälan.


5% av anmälningsavgiften går oavkortat till hjälporganisationen Wateraid.   

Vi som arrangerar SUP & RUN är:

Åsa Amrén


Jag dras till nya utmaningar och älskar att testa kroppens förmåga att göra olika saker. Det har blivit en hel del sporter och -93 blev jag en Klassiker. Fallskärmshoppning, sommarskidåkning eller klättring, allt är kul! Vem minns inte 80-talets surfing? Jag reser överallt i världen för att springa lopp. Löpning är ett magiskt sätt att upptäcka nya platser och träffa de människor som bor där.


Ett enkelt sätt att komma ut på vattnet, är med SUP:en. Morgonturer min SUP är underbara stunder! Jag har SUP:at flera år runt Getterön på västkusten. Kör bara rakt ut mot horisonten, ljuvligt!

Ulrika och jag lärde känna varandra genom SUP:en.


Ulrika Larsson


SUP har nästan blivit mitt allt de senaste åren. Jag har satsat hårt på tävlandet och nu även startat upp mitt eget SUP-företag där jag bedriver kursverksamhet och turpaddlingar. Tävlandet i SUP har hittills gett mig 1 SM-guld, 4 silver och två brons. Jag verkligen älskar SUP! Precis som Åsa gillar jag dock även att hålla på med en massa andra sporter! Cyklar gärna MTB, springer orientering, vandring m.m.


Att jag ville arrangera en SUP-tävling kändes så självklart när jag väl startat mitt företag. Men det är en stor apparat, så jag behövde en partner. När jag lärde känna Åsa, kände jag att idéer nu skulle bli verklighet.

"Vi njuter av löpning i skogen och SUP paddling på vatten. Vi skapar våra egna äventyr och jaaaaa, Vi kom på idén att köra ett lopp med allt vi gillar bäst!"


Välkommen till premiären för SUP & RUN

FÖRETAGSUPPGIFTER


Vi innehar F-skatt

Vat nr: 770808196801

KONTAKT UPPGIFTER


Telefon: 0760-163064

E-post: info@supnorrkoping.se

SOCIALA MEDIER

© Copyright. All Rights Reserved.