SUP&RUN 2020

Årets roligaste tävling är här!

 

SUP & RUN Norrköping

 

Den 6 september 2020 kl. 10.00 vid Sörsjöns badplats, går startskottet för Sveriges första SUP & RUN tävling. Tävlingen består av två sträckor. En löpsträcka på ca 5 km och en SUP- (Stand Up Paddleboard) sträcka på 5 km.


Du/Ni tävlar solo eller i tvåmannalag. Soloklassen kör både löpsträckan och SUP sträckan själv, så totalt ca 10 km. I lagklassen kör en person löpsträckan och växlar sedan över till nästa person som kör SUP sträckan. Samma bana för lag och soloklass. Mer information om bansträckning mm kommer närmare tävlingen.


Detta är en motionstävling, som passar alla oavsett nivå. Alla typer av SUPar är tillåtna, surfingbrädor eller vad du nu har… 😊 Har du ingen SUP bräda finns ett begränsat antal att hyra hos SUP Norrköping för 100 kr. Vi ordnar med transport till start. Fyll i att du önskar hyra SUP i anmälningsformuläret.


Behöver du boende så bokar du det till förmånligt pris på info@pronovahostel.se


Goodiebag till alla som genomför loppet!


Anmälan är obligatorisk och görs genom att fylla i uppgifter i formuläret nedan. Startavgiften är 200 kr per person och betalningsinformation erhålls efter mottagen anmälan.


5% av anmälningsavgiften går oavkortat till hjälporganisationen Wateraid.   


Välkomna!

FÖRETAGSUPPGIFTER


Vi innehar F-skatt

Vat nr: 770808196801

KONTAKT UPPGIFTER


Telefon: 0760-163064

E-post: info@supnorrkoping.se

SOCIALA MEDIER

© Copyright. All Rights Reserved.