Inför ditt besök

INFÖR DITT BESÖK

Läs gärna detta inför ditt besök hos oss. Men undrar du om du kommer att klara det, om detta är något för dig, så är svaret, JAAAA! Alla kan lära sig SUPpa!

Välkommen!

Bokning

All bokning av våra kurser sker via bokningsformuläret i kalendern under respektive kurs.

Efter genomförd bokning kommer vi att skicka en bekräftelse till dig. Har du inte fått någon bekräftelse inom 2 timmar var god kontakta oss via telefon så kollar vi vad som hänt med din bokning. I din bokningsbekräftelse finns uppgifter om datum, tid och plats, antal anmälda samt betalningsinformation. Var god och kontrollera att detta stämmer med dina önskemål. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser vid dåligt väder eller vid för få anmälda.

 

Betalning

Betalning skall ske innan kursstart. Antingen genom att betala in till vårt bankgironummer eller genom att swisha. Var god ange ditt för- och efternamn och datum för kursen på betalningen. Vi tar inte emot kontanter.

 

På kursen

Sommarmånaderna rekommenderar vi att du har någon form av träningskläder/badkläder på dig på kursen.  Det finns ett antal våtdräkter att låna men under sommarmånaderna är det för varmt att ha dem på sig. Tights/shorts och t-shirt/vindjacka (lätta material) fungerar alldeles utmärkt att paddla i. På fötterna har man ingenting, alternativt kan man låna våt-skor/sockar av oss om det skulle vara kallt. Kan vara skönt att ha med sig ett ombyte ifall det skulle bli ett ofrivilligt eller frivilligt dopp. Man blir varm av att paddla.

 

Medtag gärna solkräm, keps, solglasögon och vatten att dricka och så klart ett glatt humör!

Mobiltelefon bör endast tas med på brädan ifall du har ett vattentätt fodral till den som också går att fästa på ett säkert sätt i brädan så att du inte tappar den. Vi fotograferar alltid på våra kurser och använder ibland bilder på vår hemsida, så vill du ej vara med på bild, säg till innan.


Man får ej vara påverkad av alkolhol under kurser eller aktiviteter. Alla som anmäler sig till kurserna skall kunna simma minst 200 meter, gäller både barn och vuxna.


Företagsförsäkring finns men allt deltagande sker på egen risk.

FAQ - Frågor och svar


Är det svårt att hålla balansen?

-Nja, det kan kännas lite vingligt i början, men det är lättare än vad man tror, man lär sig också väldigt fort. De brädor vi använder är stabila och passar bra till nybörjaren. Vi börjar också alltid med att sitta på brädan. När man sedan känner sig redo ställer man sig upp.

 

Jag kan inte simma, kan jag ändå vara med på kursen?

-Nej! Alla som deltar på kurserna skall vara simkunniga och kunna simma minst 200 m. Gäller både vuxna och barn.

 

Är det svårt att komma upp på brädan igen om man ramlar i?

Nej, i och med att brädan inte är så hög och inte ligger så högt ovanför vattenytan är det oftast inga problem att komma upp. Man tar helt enkelt tag i motsatt kant och drar sig upp så att man ligger på mage på brädan. Sedan kan man sätt sig upp och sedan ställa sig upp igen.

 

Kan jag köpa presentkort?

Ja, vi säljer presentkort som man antingen får mailat till sig efter betalning, eller får skickat till valfri adress, i en fin presentförpackning. Presentkorten är på valfritt belopp och är giltiga i 12 månader. Presentkorten kan ej växlas in mot pengar.


Kan jag använda mitt Friskvårdsbidrag för att delta på SUP aktiviteter?

Ja, det går jätte bra! Skattemyndigheten har sagt att SUP är en sport som arbetsgivaren får erbjuda skattefritt till sina anställda. Kontrollera dock vad som gäller hos din arbetsgivare.