Om oss

OM OSS

Företaget har sin bas i Kolmården men vi erbjuder våra kurser på flera olika platser i Norrköping och dess närområden. 

SUP NORRKÖPING

Jag som startat och driver SUP Norrköping heter Ulrika Larsson. SUP är en ung sport och jag fann den för ett par år sedan och fastnade direkt när jag provat. Jag har under dessa år samlat på mig erfaranheter både från turpaddlingar och mer tävlingsinriktad SUP-paddling. Jag älskar att tävla så det har blivit 1 SM guld, 4 SM silver och 2 SM brons i SUP än så länge. Jag satsar vidare på säsongen 2021.


Jag är utbildad SUP instruktör i Crosswater teknik.  Bilden är från ett SUP-racing läger jag var på i februari 2019, på Kanarieöarna.  I grunden är jag utbildad Civilekonom och varvar idag mitt jobb som ekonomichef med arbete i mitt företag SUP Norrköping.


Min tanke med företaget är att jag vill erbjuda alla en möjlighet att testa på denna underbara sport. Kanske blir du lika biten som jag och börjar tävla eller så vill du bara komma ut och njuta av den underbara natur vi har på ett nytt spännande sätt. Oavsett vilket så ska jag försöka se till att du får ut så mycket som möjligt av din kurs hos oss!


Välkommen!


VÅR FLOTTA

Vi använder oss av uppblåsbara brädor på de flesta av våra kurser.  Brädorna kommer från det svenska företaget Kona i Motala. Brädorna är stabila och tåliga och lämpar sig bra för att nybörjaren skall känns sig trygg och säker. På vår privatkurs får du testa att paddla på våra hårda brädor. Då kan du testa allt från riktiga touringbrädor, från Yster SUP, eller racingbrädor från Starboard.

Våra uppblåsbara brädor


Våra hårda brädor


SOCIALA MEDIER


Följ oss på våra sociala medier!

Nyinsatta kurser och aktivteter läggs upp även där! Så, gå in och gilla, så du inte missar något!