Till salu

TILL SALU

Letar du efter SUP? Sluta leta!  Inga långa leveranstider och bara bästa kvalitet. Här kommer det finnas både nya och begagnade, hårda och uppblåsbara brädor, att köpa. På våra kurser finns möjlighet att prova vår nya uppblåsbara bräda som finns till försäljning. De hårda brädorna kan provpaddlas enligt överenskommelse. Köp görs genom att kontakta oss på mail eller telefon.

Välkommen!

Shark SUP Touring 12'6 * 30 "  (Uppblåsbar)


Jag har valt att ta in och sälja en typ av uppblåsbar bräda, som passar de flesta. Valet blev då denna touring SUP från Shark. Storleken och det gedigna materialet gör att du får en mycket bra SUP till ett riktigt shysst pris. Denna bräda passar paddlare från 70 kilo och uppåt eller för paddlare som vill ha passagerare på  brädan då den klarar mycket vikt.


Modellen kallas touring då detta är en SUP som passar både för nybörjaren som vill lära sig SUPpa, likväl för dig som vill ha en trogen partner för dina längre paddeläventyr. 12,6 * 30 modellen är Sharks mest populära storlek då den ger det bästa glidet och stabiliteten och är mycket riktningsstabil.


   Detta ingår i priset:


  • Uppblåsbar bräda 12'6 * 30"
  • Paddel
  • Fena
  • Leash
  • Dual action pump
  • Rejäl ryggsäck
  • Vattentätt mobilfodral
  • Reparationskit


Erbjudande
Genomskärning

Starboard Lima Tufskin, 29 mm 3-delad


Är det någon del av utrustningen i SUP man kan lägga lite extra pengar på och få en helt annan upplevelse av paddlingen, så är det själva paddeln man ska satsa på. För att få den där härliga flow känslan i paddlingen har jag därför valt att sälja en kvalitetspaddeln från det största SUP-märket i världen, nämligen Starboard. Det finns två viktiga faktorer för att paddlingen ska bli bra och det är vikten på paddeln och storleken på bladet. En lättare paddel och ett lagom stort blad är att sträva efter.


Denna paddel väger 850 gram, skaftet består av kolfiberkomposit och bladet av  ABS plast, vilket gör den tålig. Bladets storlek är just under 82 in2 vilket gör att paddeln passar de allra flesta paddlare. Paddeln är justerbar i längd från 159 cm till 213,6 cm. Den är tredelad vilket innebär att du kan dela den i tre delar och därmed lätt kunna packa med den. Flyter.


Ta möjligheten och uppdaterad din utrustning med en riktigt trevlig paddel.

Begagnade brädor till salu

Yster SUP 14' * 28" All Wood  (Hård bräda)

Marknadens kanske snyggaste bräda?!  En perfekt nybörjarbräda eller för dig som letar en turbräda. En långsmal, snabb och snygg touring SUP med fenomenala sjöegenskaper: Den höga nosen och flata skrovlinjen gör att paddelkraften effektivt riktas framåt istället för att du ska behöva kämpa med att få brädan att gå rakt när det blåser sidovind eller går vågor.

Yster SUP 14”x 28″ All Wood har packningsremmar både fram och bak så att du kan distribuera packningen och få brädan i balans. Brädan är gjord av äkta FSC©-certifierat zebraträ. Trämaterialet skyddas av två lager glasfiberväv vilket gör brädan styv och hållfast. Läs mer på:

https://www.ystersup.com/produkt/yster-sup-14x-28-wood-touring-sup/


Lätt begagnad. Nypris 21 990 kr. Mitt pris: 16 900 kr inklusive moms. Hämtas i Kolmården.